Доставка

 

Преди да направите Вашата поръчка, винаги може да се обърнете към нас за допълнителна информация относно предпочитания от вас начин на доставка, ден на получаване на пратката, възможност на плащане или ако желаете да получите на място при нас поръчаните от вас артикули.

 

Срок и начин на доставка

 

За поръчки, направени след 18:00 часа, срокът на доставка започва да тече от следващия ден. Куриерските услуги се извършват от фирма Econt Express или Speedy. Срокът за получаване е от 1 до 2 работни дни или по график на куриерската фирма (за по-малките населени места без техен офис).

 

Цена на доставка

 

Цената на доставката се определя от цената на наложения платеж, големината и теглото на пратката, както и от населеното място до което се изпраща.

 
 

Обърнете внимание:

Servizno.bg застрахова за своя сметка изпратените пратки до размера на обявената стойност на съдържанието.

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат вследствие на транспортирането. Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в поне два еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката.